Monday, August 3, 2009

Inomhusmys

Idag vaknade vi med världens regnväder. Vi är hemma i Hindås. Vart annars regnar det? När vi pratar med många här hemma klagar de på att sommaren varit så regnig. Tur att vi varit så mycket i Falkenberg, för där har vädret varit mycket bättre.

Så idag blir det inomhusmys. TV, lite bloggande, tvätta kläder. Kanske man hinner sy klart gardinerna. Stellas bästis pappa är sjuk. Hög feber och ont i kroppen, nyss hemkommen från Grekland. Svineflue??? Så inget bästislek de närmsta dagarna.

Imorgon ska vi till BVC med Elmer. 2-månaders läkarbesök (ev. även spruta tror jag) Det ska bli spännande och se hur mycket han vuxit. Vi har nämligen tagit lite semester från alla BVC besök, så vi har inte riktigt koll på hur kurvan gått. Men den lär vara spikrakt uppåt om man tittar på hans gosiga lår.

Efter läkarbesöket drar vi nog kosan lite söderut, Falkenberg. Jag älskar den staden, med alla cykelvägar, havet, stränderna. En helt lagom stor stad, enkelt att göra sina ärenden i och parkera. Simhall, ishall, biograf...Kan man flytta med sina vänner och jobb?

No comments: